Yeti Battle of Greenhat Peak

Här har vi en annorlunda spelautomat från Thunderkick som bara väntas på att bli omhändertagen – Yeti Battle of Greenhat Peak. Det lanserades sommaren 2018 och är ett av de nyare spelen på marknaden. Spelet går ut på att använda morötter som bete för att fånga den mystiska Yeti. Inte det lättaste kanske men absolut det roligaste och vinsterna ligger inom räckhåll. Spelet är mycket snyggt uppbyggt. Designen är fin och strukturerad. Du ser en spelplan med fem hjul med tre rader vardera. I bakgrunden ser du snöklädda hyddor. Du kommer få bonusrundor som ger dig chansen och möjligheten att vinna en hel del pengar.

Spelets symboler och bonusfunktioner

Här finner du blandade symboler som morötter, citroner, körsbär och meloner. Det kanske påminner om de vanliga enarmade banditerna men denna slot är betydligt mycket roligare. Den som du ska sikta in dig på att få är symbolen med Yeti för den ger dig inte mindre än 35 gånger din insats. Det kan ge dig stora pengar. Det finns även en wild-symbol och det är en man i lederhosen. Han ersätter alla andra symboler. Under spelets gång så kan du bli erbjuden fria spins. Med dessa menas att du får spela ett visst antal spelomgångar helt utan extra kostnad. Upp till tio fria spins är inte illa att få.

Scatter-symboler och bonusspel

Har du lyckats få två scatter-symboler i det vanliga basspelet så triggar du igång den stora funktionen Wild Attack, vilket ger dig upp till tre wilds på ditt nästkommande snurr. Du får även en extra chans på att få den stora bonusen. Får du tre guldiga morötter så hamnar du direkt i Greenhat Peak. Där får du tio fria spins. När du väl är där så vill du alla gånger samla på dig scatters som du behöver för att låsa upp wilds på varje snurr. Spelet är roligt och intressant att spela. Det finns en del pengar att hämta här om du vinner.