Wild Heist at Peacock Manor

Ett spännande spel från Thunderkick, en av nykomlingarna inom skapande av videoslots. Spelet har en bra grafik, som består av 5 hjul och spelaren kan satsa på 17 olika linjer inom dessa hjul. Grafiken påminner en del om karaktären ur en serietidning och alla figurer ser ut som brottslingar.

I spelet finns även de klassiska kortsymbolerna som ess, kung, dam, knekt och tio. Utöver dessa har vi då brottslingarna och den majestätiska påfågeln. Wild Heist innehåller även wild-symboler, i detta fall ett W. Wild ersätter alla andra symboler utom scattern. En skärm full med wilds betyder alltså storvinst.

Bonus och överraskningar

På hjulen finns också en symbol med en nyckel. Får du tre nycklar så startar spelet automatiskt en bonusomgång bestående av gratissnurr. Här kommer det lilla extra, innan bonusspelet startar får du välja tre kort, varje kort har som mening att trappa upp din eventuella vinst ännu mer i bonusomgången.

Som ännu en extra funktion kan du närsomhelst under spelet få ett bonuskort. Detta kort kan ge dig extra wild-symboler under pågående snurr, eller vad sägs om flera vandrande wilds? Spelaren kan till och med få ett helt hjul med wild-symboler! Korten är alltså helt oberoende av spelet och kommer när spelaren minst anar det.

Hög insats och många vinstmöjligheter

De flesta videoslots brukar ha en gräns på maximalt antal mynt satsade per linje. Den gränsen brukar ligga omkring 0,5-1 mynt. I Wild Heist, har spelaren möjligheten att satsa upp till 100 mynt! Detta kan med lite tur generera i en hel del vinst, men även i förlust så sätt din gräns med omtanke.

Thunderkick har ännu en gång levererat ett spel som får det att kittla lite extra i magen. När det händer saker helt slumpmässigt är spelet riktigt spännande. Även om du känner dig som en otursförföljd så kan det här spelet få dig att ändra åsikt ganska snart med sina mystiska nycklar och kort!