Well of wonders

I denna spelautomat har Thunderkick slängt alla traditioner överbord, ingenting är sig likt eller liknar en slot. I stället är spelplanen en bild från en vacker och mystisk skog med en magisk källa i mitten. Då du normalt snurrar hjulen i en slot så händer det här då du trycker på ”snurraknappen” – ur brunnen sprutar en kaskad av stenar, närmare bestämt sju stycken. Nu är det kanske fel att kalla dessa föremål för stenar för de liknar inget tidigare skådat men de är vackra. Det finns nio olika och det kommer som sagt sju ur brunnen vid varje omgång. Får du tre lika har du vunnit och får dessutom då ett re-spin. Spelets högsta vinst är 50 000 euro på ett enda snurr.

Specialfunktioner

Runt foten av källan står det stenar lutade med siffrorna 1, 2, 4, 8, 16 och 32. De talar om vilken multiplikator som gäller för tillfället för dina vinster. Varje gång du får en vinnande kombination får du ett re-spin samtidigt som din multiplikator fördubblas.

En likhet med vanliga slots finns dock, det är att det finns en vild symbol även här. Det är en mörkblå sten med ett W på. Den ersätter alla andra stenar och ökar på dina vinstchanser. Det finns ingen bonusrunda eller annan specialfunktion utan spelet bygger på att du får re-spins med en utökad multiplikator efter varje vinst.

Det finns ytterligare en trevlig specialfunktion och det är fairy-funktionen. Det är en fe som kommer ut ur en glänta och hon kommer slumpmässigt. Hon har den goda egenskapen att hon plockar bort alla stenar som inte har en make för att sedan låta källan fylla på med nya stenar. Har du tur får du en vinst då och ett re-spin med en förhöjd multiplikator.