Toki Time

Spelföretaget Thunderkick har överträffat sig själva när det gäller gullighet i detta fantastiskt ljusa och uppmuntrande spel. Här hittar man allt som är positivt och som nästan tar en med till sagornas värld. Olika färgglada varelser, regnbågar, himmelfenomen och mycket mer, möts man av i Toki Time. Spelet kommer med fem hjul på tre rader och 11 vinstlinjer. Många kanske rynkar lite på näsan av så få vinstlinjer, men då ska man ha i åtanke att man faktiskt har möjlighet att vinna från båda hållen.

Spelplan och grafik

Man har inte lagt ner så mycket arbete på grafiken, som är väldigt enkel. Och för de som växte upp med Nintendo 64, kommer känna igen sig i detta spel, där figurerna och bilderna i spelet påminner mycket om varandra med sina former och gulliga ansikten.

Även här gäller det, för större chans till vinst att hitta expanderande wild-symboler. De dyker upp på hjul två och fyra i detta spel. Dessutom finns det en extra bonus där wild-symbolerna aktiverar re-spins, när man vinner. I Toki Time kan man, som nämnts ovan, alltså vinna åt båda hållen. Så istället för att kombinationen av symboler endast går från vänster till höger, går den även från höger till vänster, med större chans till vinst såklart.

Sammanfattning

Bonusfunktionerna är relativt få i detta spel. Istället kommer alla vinster i självaste speldelen. Dock, så har man infört en wild-symbol, kanske mest för att göra det lite mer händelserikt för den kräsne. Ett stort plus för återbetalningsprocenten, som ligger på hela 97 %. Det är bra mycket högre än på många andra slotsspel på spelmarknaden. Trots enkelheten i Toki Time så har Thunderkick återigen skapat ännu ett unikt spel.