Sunset Delight

Vilket läckert tema, glass i stora lass, tre kulor på struten och tre strutar. Ja, det är temat i denna videoslot från Thunderkick, sötare kan det nästan inte bli. Bakgrunden på spelplanen är en tivolipir med ett stort pariserhjul och solen som är på väg ner i bakgrunden. Det är skymning och det är en fin upptakt på ett roligt och inte minst enkelt spel. Sunset Delight Slot är aningen avskalat då det gäller häftiga överraskningar och är i stället ett mycket enkelt och förtjusande spel.

Spelplanen

Framför dig då du öppnar spelet har du tre glasstrutar med tre kulor glass på höjden. Nu anar du nog vart vi är på väg. Det är dessa tre gånger tre glaskulor det handlar om. Du har en minimalistisk spelplan med tre hjul, tre rader symboler och fem vinstlinjer. Då du startar en snurr så byter glasskulorna plats och de olika smakerna kan bilda en vinnande kombination åt dig om du har tur. Har du någon favoritglass som kan hjälpa dig att vinna. Här finns smaker som jordgubb, apelsin, blåbär, citron, polkagris och förstås choklad. I rätt kombination av dina favoriter så blir det en vinst. Vilken insats du vill spela med bestämmer du och du kan välja mellan 14 nivåer, vilket betyder allt från 0,10 upp till 100 euro för ett snurr. Maximalt kan du vinna 100 gånger din insats men det hade suttit fint med en jackpott.

Scatter-symbol och wilds

Som om inte glassarna vore nog åt dig så kan du få ett frasigt rån nedstucket i din glasstrut. Ett av rånen är scatter-symbolen som hjälper dig att komma till bonusläget, det andra rånet ger dig ett re-spin och höjer din multiplikator ett snäpp.

En rosa glasskula med okänd smak men ett W på är spelets wild-symbol som kan ersätta alla andra symboler för att ge en vinnande kombination, utom scatter-symbolen.