Spectra

Det här upplägget är inte unikt utan påminner om andra spel i samma genre som exempelvis Starburst. Upplägget är mycket enkelt och det är inte mycket att hålla reda på, spelet sköter sig själv. Spelplanen har fem hjul och visar fyra rader symboler. Du kan vinna på 30 vinstlinjer. Det är mycket enkelt att satsa då du bara bestämmer hur mycket du vill satsa på ett snurr och insatserna kan variera från 0,10 euro upp till 100 euro.

Symboler i spelet

Symbolerna ser ut som om de vore gjorda av lysrör fyllda med neon. De förekommer i alla tänkbara färger mot en mörk bakgrund och ger ett härligt effektfullt intryck. Den mest spännande symbolen är ett W som är den vilda symbolen i denna slot. Nu gör den här vilda symbolen lite mer än bara ersätter andra symboler, mer om det senare.

Övriga symboler är en grön fyrklöver, en gyllene bjällra, Lucky 7 och barsymbolen. Dessa är tillsammans med den regnbågsfärgade vilda symbolen de som betalar bäst. Får du fem av de högbetalande symbolerna på en vinstlinje får du 10 gånger din insats. De symboler som ger lägre vinster är en blå cirkel, en ljusblå triangel, en grön fyrkant, en lila diamant samt en röd femhörning.

Wild-symbolen

De vilda symbolerna kommer staplade, två, tre eller fyra på ett hjul, vilket ger fina vinstchanser. Då du får en wild får du även ett re-spin då det kan komma ytterligare wilds på hjulen. Dessa wilds dras till mittenhjulet i spelet och det kan till slut bli så att du har fyllt hela spelplanen med vilda symboler. Får du en wild överst på ett hjul får du ett re-spin samtidigt som wild-symbolen trillar ner ett steg på hjulet och lämnar efter sig en ny wild-symbol i det gamla läget. Denna funktion kallas Wild Nudge. Får du fem wilds på en aktiv vinstlinje får du en vinst på 20 gånger din insats.