Pink Elephants

Jodå, du kommer att se rosa elefanter i det här spelet men det beror inte att du hallucinerar utan att Pink Elephants handlar om fantasifulla djungeldjur och då är rosa elefanter ett av dem. Och det kan bli många rosa elefanter då spelplanen är betydligt större än vanligt. Här möter du hela sex hjul och fyra rader med symboler. Nu är det inte bara spelplanen som är stor, antalet vinstlinjer är också stort. Du kan nämligen vinna på 4 096 olika sätt. Kravet är dock att din vinnande kombination börjar på det vänstra hjulet.

Symboler

Den symbol som du kommer att känna igen på en gång är just den rosa elefanten. Inte nog med att den står till vänster om de sex hjulen, den dyker upp hela tiden på hjulen bland de andra symbolerna som är från de lägst betalande spelkortssymbolerna 9 till Ess till några djungeldjur. De andra djuren är surikater som har lite olika värden.

Här finns även en vild symbol och en scatter-symbol. Den vilda symbolen känns igen med ett stort ”W” på och scatter-symbolen är en jordnöt. Den vilda symbolen ersätter alla andra symboler utom scatter-symbolen och hjälper dig att få vinnande kombinationer. Scatter-symbolen hjälper dig att komma till bonusspelet och då behöver du ha tre eller flera, vilket även styr hur många free spins du får i bonusomgången. Får du tre jordnötter så får du 7 free spins. Fyra jordnötter ger dig 11 free spins och fem nötter ger dig 15 free spins. Skulle det osannolika inträffa att du får hela sex nötter så begåvas du med 19 free spins. Får du två nötter under bonusrundan triggar du igång ytterligare ett antal free spins.