Not Enough Kittens

En sprillans ny videoslot från Thunderkick som handlar om kattungar. Man behöver inte alls vara kattälskare för att gilla eller ens spela detta spel men det är klart att det underlättar. Det handlar om ostyriga kattungar som för all del är busiga, men ack så söta. Slotten har fem hjul och på dessa visas tre rader symboler. Du satsar på hela 35 insatslinjer vilket även ökar vinstchanserna.

Spelets upplägg

På hjulen snurrar det olika söta små kattungar och för att de ska ha något att leka med så snurrar det även garnnystan på hjulen. Dessa garnnystan har olika färger och de är de lägre betalande symbolerna. Kattungarna däremot betalar bra. De kommer upp på hjulen i små papplådor, sådana där man ställer på tröskeln till någon då man vill skänka bort kattungarna anonymt. Det finns en eller två kattungar i varje låda och lådorna med två kattungar är mer värda, åtminstone här i slotten.

Bonusfunktioner

Det finns även en vild symbol som är en rund knapp med ett W på. En sådan symbol ersätter alla andra symboler förutom scatter-symbolen. Får du en vinst med hjälp av en vild symbol så blir katterna i den vinstlinjen dubblerade så att de blir två lika i kartongen och med det värda mera.

För att komma till bonusspelet, som är några rundor med free spins, måste du få minst tre scatters någonstans på hjulen. Scatter-symbolen är en vit kattlucka med orden free spins på. För tre scatters får du fem free spins, för fyra scatters får du 10 free spins. Får du tre scatters blir belöningen 15 free spins och slutligen belönas du med 20 free spins om du lyckas få fyra scatters. För att du ska få fina chanser under free spinsrundan så kommer de vilda symbolerna travade tre på varandra så att de täcker ett helt hjul. Du kan också aktivera fler free spins under free spinsrundan.