Luchadora

Här har Thunderkick gått över Atlanten för att hämta inspiration till denna slot. Miljön och spelidén kommer från Mexico och det hela handlar om en typ av brottning som påminner om amerikansk wrestling, alltså en form av fribrottning. Brottarna är mycket populära och de mest kända kan alla namnet på. Brottarna kallas Luchador och i denna videoslot kommer du att få stifta bekantskap med fyra namn och en mystisk namnlös som döljer sig bakom ett frågetecken. De fyra brottarna heter El Toro, El Rayo, El Serpiente och El Pantera, vilket kan översättas med Tjuren, Blixten, Ormen och Pantern. Den symbol som betalar bäst är El Toro, tjuren, han ger dig 20 gånger insatsen om du får honom i en vinnande kombination på en vinstlinje. Slotten har en RTP på normala 96,2 %.

Slottens upplägg

Slotten har fem hjul och fyra rader symboler och är försedd med 30 vinstlinjer. Spelplanen föreställer dessutom en boxningsring sedd uppifrån och de fyra brottarna kommer att synas på hjulen tillsammans med några andra symboler som ett brottarbälte, vilket är bonussymbolen, och en Smack Down-symbol. I övrigt är det olika chilifrukter och habaneros som kommer upp på hjulen. Var och en av de fyra brottarna kan bli en wild-symbol om de hamnar i något av hörnen på spelplanen. Som wild så ersätter de alla andra symboler utom scatter-symbolen och Smack Down-symbolen.

Bonusspel

De stora vinsterna gör du i bonusspelet och du kommer dit genom att få minst tre scatte-rsymboler någonstans på hjulen. Tre scatters ger dig 7 free spins, fyra scatters ger dig 11 spins och fem scatters belönar dig med 15 free spins. Du kan även komma till bonusläget om du får en Smack Down-symbol på det femte hjulet. Då får du slumpmässigt 7, 11 eller 15 free spins eller en kontantvinst på mellan 2 och 15 gånger din insats.