Jaguar Temple

Jaguar Temple Slot är en videoslot med fem hjul, tre rader symboler och 20 insatslinjer. Sloten är rykande färsk då den släpptes från Thunderkick den 18 september 2018. Många har väntat på spelsläppet från den svenska speltillverkaren som har som vana att släppa ett spel i månaden, det föregående släppet var i juni. Har det alltså tagit tre månader att utveckla Jaguar Temple Slot? Troligen inte, då denna slot inte har några nya omvälvande funktioner. Jaguar Temple Slot har hämtat sin inspiration från tiden för mayarikets högkultur, vilket inte är något unikt tema men Thunderkick har ändå förvaltat temat väl och det är jaguaren som är huvudaktören.

Symboler och free spins

Du spelar hela tiden med 20 fasta vinstlinjer. Jaguar Temple ger dig vinst åt båda hållen om du får tre likadana symboler på en vinstlinje, det vill säga både från vänster till höger och från höger till vänster. Här finns en wild-symbol som är en mayakrigare och en scatter-symbol som kan trigga igång en bonusrunda. Den vilda symbolen kan komma staplad på hjul nummer tre och den ersätter alla andra symboler förutom scattern. Får du tre eller fler scatter-symboler kommer du till rundan med free spins där tre, fyra eller fem scatters ger dig 10, 15 eller 20 free spins. Det finns totalt nio olika symboler på hjulen.

Insatser och vinster

Jaguaren är symbolen med högst värde och kan komma i formatet 3×3 på de tre mittersta hjulen. Då blir det vinst oavsett vad som finns på hjul ett och fem. I rundan med free spins kommer denna megasymbol oftare än i grundspslet, vilket även scatter-symbolerna gör och du behöver bara två scatters för att få extra free spins. Wild-symbolen expanderar över ett helt hjul i bonusrundan. Din insats kan varieras från 0,55 euro till 110 euro per snurr. Den maximala vinsten är 2 045 gånger din insats och slotens RTP är 96,1 %. Sist men inte minst kan du glädjas över att Jaguar Temple Slot fungerar utmärkt i mobilen.