Full Moon Romance

I augusti 2017 släppte Thunderkick en romantisk slot med namnet Full Moon Romance. Inramningen är en kärlekshistoria med Rosie och Jack som huvudpersoner. Spelet är en videoslot med fem hjul och tre rader symboler. Scenen är en utomhusbio med läckra amerikanska 50-talsbilar. Runt om biografen växer det palmer och solnedgången är på väg. På filmduken utspelar sig inget annat än just spelet. Full Moon Romance har en RTP (Return to Player) på 96,1 %, vilket är helt normalt.

Symboler i spelet

På hjulen finns det en hel del romantiska symboler, det är en brudbukett, en namnbricka med inskriptionen ”Puppy Love”, Rosie och Jack finns där och en stor fullmåne. Spelet har även en vild symbol som är en platta av guld som det står Wild på, och här finns även en scatter-symbol som ska hjälpa dig att komma in i bonusspelet. Den vilda symbolen fungerar som ett slags joker och ersätter alla andra symboler utom scatter-symbolen. Ja visst ja, här finns även de lägre betalande spelkortssymbolerna J, Q, K och A. Det är fullmånen som är scatter-symbolen. Den har två funktioner, dels som scatter som sagt men den förvandlar även Jack och Rosie till varulvar i bonusspelet.

Både Jack och Rosie kan komma staplade och visas då som helfigurer och upptar då alla tre raderna på hjulet. Kommer en sådan på första hjulet kan symbolen klonas och komma upp på de andra hjulen också.

Bonusspelet

För att komma till bonusspelet måste du få minst tre fullmånar, då får du 10 free spins. Får du fyra scatters bjuds du 15 free spins och vid fem scatters får du 20 free spins. I bonusspelet förvandlas både Rosie och Jack till varulvar och de blir utbytbara mot varandra så att det inte spelar någon roll om du får tre i rad av både Rosie och Jack.