Fruit Warp

Den väletablerade spelutvecklaren Thunderkick har, i detta spel, lyckats skapa något som verkligen sticker ut på marknaden. Designen är annorlunda och skiljer sig markant från andra spel. Bakgrunden består av en hel del frukter som svävar omkring i luften och man har lagt ner mycket arbete på grafiken som ger en fantastisk 3D-känsla. Tillsammans med möjlighet till att vinna stora pengar, får man här i stort sett allt man kan önska av ett casinospel.

Spelplan

Som de flesta andra slotsspel, har Fruit Warp varken hjul eller vinstrader. Istället får spelaren uppleva något helt nytt, där symbolerna består av frukter, så som bananer, vindruvor, jordgubbar och apelsiner som svävar på skärmen. Den sköna bakgrundsmusiken och den fantastiska 3D-grafiken ger spelet en skönt avslappnad känsla.

Precis som i många andra spel, betyder tre frukter av samma sort, vinst. Prickar man in fyra likadana fruktsymboler byts alla de övriga frukterna ut till nya frukter, vilket i sin tur ökar vinstchansen. Har man däremot lyckan att pricka in fem frukter av samma sort, ökar chansen på free spins ännu mer. Längst ner på bildskärmen finner man en mätare som vid vissa uppnådda steg innebär extraliv eller multiplikatorer. Det är inte svårt att nå högre nivåer på mätarna, vilket gör att vinstchansen hela tiden blir större och även håller spänningen vid liv.

Sammanfattning

Fruit Warp är nästan en blandning av fruktsallad och Star Trek, med sina wrap-funktioner. Ett spel som utmärker sig med grym grafik och riktigt passande bakgrundsljud. Trots avsaknad av vinstlinjer och andra traditionella funktioner är det svårt att inte gilla spelet. Inte minst för de stora vinstchanserna, utan även för att spänningen byggs på med hjälp av mätarna som konstant byts ut till bättre och högre nivåer, ju mer man spelar.