Frog Grog

Här har vi en helt normal videoslot från svenska Thunderkick med fem hjul, tre rader och 23 vinstlinjer men det är det enda som är normalt också. Det är inte lätt att förstå logiken i spelets idé men det gör ingenting alls, det här är en rolig slot med en hel del oväntade funktioner. Här finns wilds, fallande symboler och multiplikatorer som ökar ju mer du vinner. Alltså här kan du både vinna och ha riktigt roligt på samma gång.

Hur spelet går till

Spelplanen består av ett antal hyllor på ett laboratorium där det står burkar med olika innehåll. Det finns bara sex olika typer av innehåll så det är inte så mycket att hålla reda på. De sex standardsymbolerna är alla glasburkar med en fjäril, vilken är den högst betalande symbolen, en blomma, ett hjärta och ett par ögon. Dessutom finns det två sorters mystisk vätska, en grön och en blå, som verkar lite giftig, det ryker om den ibland.

Specialsymboler

Grodan som kommer upp på hjulen är den vilda symbolen och den ersätter alla andra symboler, men han kan dessutom äta upp symboler från det egna hjulet. Då faller det ner nya symboler vilket ger dig nya vinstchanser.

Det finns inga free spins i den här slotten utan huvudfunktionen är i stället de fallande symbolerna och det speciella Mystery Game. Varje gång du får en vinst så trillar de symboler som gav dig vinsten bort från hjulen och nya faller in i deras ställe och för varje vinst så ökar multiplikatorn ett steg upp till högsta x7.

Mystery Game kommer slumpmässigt då du inte får någon vinst på egen hand. Alla symboler utom den vilda grodan, fjärilen och blomman försvinner och du kan börja spela. Fjärilen och blomman är de högst betalande symbolerna.