Flux

Flux är en spelautomat fylld av energi framtagen av svenska speltillverkaren Thunderkick. Här bjuds vi på ett klassiskt tema och flera specialfunktioner samt att du har chans på vinster åt båda hållen. När vi startar spelet möts vi av en uppsjö av olika kristaller som sprakar i färgglada färger. Det är en rak och enkel spelautomat men den blir ändå inte tråkig tack vare alla olika funktioner som den erbjuder. Ett till plus är så klart att du har chansen att kamma hem riktigt stora vinster.

Hur fungerar Flux:

Själva upplägget på sloten är lik de flesta av dagens moderna spelautomater. Det finns 5 hjul samt 3 rader med 15 stycken vinstlinjer. Du behöver dock inte spela med 15 linjer utan kan ändra till färre om du känner för det. Du kan också välja att spela med en insats på allt mellan 0,10 euro per spin till maximum 100 euro vilket gör att den passar för alla typer av spelare. Ditt mål är sedan att skapa så bra vinstlinjer som möjligt med de olika symbolerna. Bäst betalt ger den gula symbolen.

Vad finner det för specialfunktioner i Flux?

Spelautomaten bjuder som sagt på en del extra funktioner och en av dem är wild-symbolen. Denna känns igen som ett W. Den fungerar på samma sätt som i de flesta videoautomater och innebär att alla andra symboler med ett undantag vilket är bonussymbolen. Det finns ingen gräns på hur många wild-symboler som kan dyka upp på samma gång vilket innebär att du har chansen på riktigt höga vinster.

Det finns även ett bonusspel som du aktiverar med hjälp av symbolen i form av ett B. Om du får 3 eller fler stycken B så kommer du aktivera free spins. Du kan välja på tre stycken olika spel.