Flame Busters

Här tar Thunderkick med oss på en tidsresa tillbaka till 80-talet och Commodore 64. Grafiken är medvetet pixlig och det handlar om små brandmän – flame busters – som ska släcka eldar i ett hus. I huset ses fem rader med fönster och huset är tre våningar högt, det är hjulen. Här spelar du med 243 vinstlinjer, vilket är bra då vinsterna är ganska låga men kan bli många i stället med hjälp av de många vinstlinjerna. Den lägsta insatsen är 0,20 krediter och den högsta möjliga är 200 krediter vilket gör att spelet passar alla plånböcker. RTP är högst normal 96,1 %

Hur spelet går till

Brandmännen, som ser ut som små Marios, har till uppgift att släcka eldar som uppstår då och då på hjulen. Då de har släckt alla flammor har eldarna förvandlats till matchande symboler och ger dig en vinst. Figurerna som bor i huset och tittar ut genom fönstret är någon sorts egendomliga små monster, men de ska ändå räddas. De betalar olika mycket och allra mest betalar brandmännen, får du fem i rad vinner du högsta vinsten som är 10x insatsen. Det finns även lägre betalande spelkortssymboler från tio till ess.

Ibland blir du utsatt för en brandövning i huvudspelet. De kommer slumpvis och innebär att upp till fem av de lägre betalande symbolerna förvandlas till eld som sedan släcks av brandmännen och då blir högre betalande matchande symboler.

Bonusspel

Den vilda symbolen är för enkelhetens skull ett W och den ersätter alla andra symboler utom scatter-symbolen som är en alarmklocka. Får du tre eller flera scatters triggar du igång bonusspelet som är en free spinsrunda. Får du tre, fyra eller fem scatters så får du 10, 15 respektive 20 free spins. För varje gång du får tre scatters flyttas du upp en nivå och dina vinster blir större på det sättet.