Børk the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition

Børk the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition är en onlineslot från välkända Thunderkick, vars spel du kan hitta på många svenska online casinon. Denna slot har fem hjul och tre rader, vilket ses som normalt inom slotvärlden. Sloten har dessutom 20 vinstlinjer, vilket även det hör till vanligheterna. I spelet finns också ett bonusspel, free spins och expanderande wilds.

Gillar du slots från Thunderkick kommer du högst troligen gilla även denna slot. Den har ett spännande tema och många trevliga funktioner som ser till att den aldrig blir tråkig. Symbolerna i spelet består bland annat av Børk själv och många andra varelser. Läs vidare nedan för att ta reda på mer om denna moderna slot som tagit spelarna med storm.

Bonusspelet

I Børk the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition har du möjlighet att utlösa ett spännande bonusspel. För att utlösa bonuspelet behöver du landa tre stycken bonussymboler. Väl inne i bonusspelet får du antingen snurra 10, 15 eller 20 snurr gratis. För tre bonussymboler, eller scatters som de faktiskt är, får du 10 snurr. Fyra symboler ger 15 och fem stycken ger 20 snurr.

Expanderande wilds

Den expanderande wild-symbolen i denna slot expanderar vertikalt om den är del av en aktiv vinstlinje. I basspelet kan denna symbol endast dyka upp på hjul tre, alltså det mittersta. I bonusspelet kan den även dyka upp på hjul två och fyra. Den ersätter då alla spelets symboler förutom scatter-symbolen, som är en symbol som aldrig brukar kunna ersättas.

Därför gillar vi denna slot

Børk the Berzerker Hack ‘N’ Slash Edition är en modern och innovativ slot från Thunderkick, som är kända för att skapa riktigt bra slots. Sloten är enkel att lära sig och det går att spela för upp till 100 euro per snurr, vilket gör att den passar storspelare. Högsta vinsten är hela 210 000 euro, vilket är en riktigt generös summa.