Birds on a wire

I denna roliga och färgglada videoslot från tillverkaren Thunderkick gör vi oss bekanta med en grupp fåglar samt en mycket speciell katt. Du har chans på riktigt stora vinster tack vare slotens alla specialfunktioner. Spelet handlar om precis det som titeln förklarar, att fåglar sitter på olika ledningar. Detta kanske inte låter som den mest spännande spelautomaten men den svenska tillverkaren har lyckats ta fram en härlig och charmig slot. Mycket är tack vare både snygg grafik och bra gjorda animationer.

Vad bjuder sloten på för symboler och specialfunktioner?

Det finns en rad olika specialfunktioner som gör att du kan få in fina kombinationer. Störst fokus ligger på det som kallas dropping symbols och detta betyder att alla symboler som skapar en vinstlinje försvinner och ner kommer nya symboler. Detta håller på så länge du fortsätter att vinna och betyder att du kan vinna flera gånger på ett och samma spin. På varje snurr som du vinner ökar även multiplikatorn vilket gör att dina vinster också blir högre för varje spin.

Det finns även ett bonusspel som du aktiverar genom katten i en kartong. Får du tre eller fler katter på spelplanen aktiverar du i så fall 10 stycken free spins. Skulle du få flera katter under själva bonusrundorna vinner du ytterligare 2 stycken free spins. Totalt kan du få upp till 34 stycken free spins under en och samma runda. Efter gratisrundorna får du även en liten extravinst som en välkommen överraskning.

Spelet har också en wild-symbol som du känner igen som den svarta fågeln. Denna symbolen ersätter alla andra symboler på spelplanen och på sätt har du större chans att få in en vinstkombination.

Sammanfattningsvis kan man säga att Thunderkick har lyckats ta ett på förhand tråkigt tema och lyckats skapa en riktigt trevlig slot med många olika funktioner.