Barber Shop Uncut

Det är en nästan ny slot från Thunderkick, den har släppts tidigare men har undergått en bra utveckling och är här igen. Det handlar om en barberarsalong där Monsieur Stache huserar och tar hand om sina kunder som har lite olika stuk på sina håriga ansikten och de kommer in för en rakning. Kunderna kommer och går då du snurrar på hjulen. Denna videoslot har fem hjul och visar symboler på tre rader. Du spelar med 40 insatslinjer.

Symboler i spelet

De enklaste och lägst betalande symbolerna är de tillbehör som Monsieur Stache använder i sitt jobb med sina kunder. Det är kammar och rakborstar, saxar och rakknivar.

De symboler som betalar högre är de skäggiga kunderna, fem stiliga män med mycket ansiktsbehåring. Bäst betalar Monsieur Stache som syns på hjulen omgiven av en guldram. I grundspelet får du re-spins om du får en vinst eller får tre bonussymboler på hjulen. De symboler som gav dig vinst på någon vinstlinje stannar kvar under ditt re-spin, och kommer det fler likadana så stannar även dessa kvar och ger dig ett re-spin. Lustigt nog saknar spelet helt och hållet en vild symbol.

Free spins-rundor

De höga vinsterna gör du i bonusrundan som är en free spinsrunda. För att komma till den ska du ha fem eller flera bonussymboler på hjulen. Bonussymbolen är den polkagrisrandiga stolpen som tidigare var symbolen för frisörsalong. För fem bonussymboler får du 10 free spins. Inne i bonusläget får dina vinster en multiplikator x3 och det kan bli flera free spins. För varje bonussymbol du får i free spins-läget får du ytterligare två free spins ända upp till 30 gratissnurr. När dina free spins är slut får du ändå fortsätta med funktionen Inwinity Spins som gör att du får snurra ända tills du får en vinst.