Babushkas

Detta är en ganska unik slot från Thunderkick med en mycket rysk atmosfär. Här bygger hela slotten på din jakt på det typiska ryska dockorna. Genom att skapa olika kombinationer blir det en kedjereaktion där överraskningar står på tur.

Bakgrunden ser ut som något stickat där dockorna nästan flyter ovanför planen. Spelet har fem hjul och sjutton stycken fasta vinstlinjer. Så fort du har fått en vinnande kombination får du en cashvinst. Det som styr hur stor den är beror på vilken docka som bildat vinstlinjen och givetvis din egen insats. Så fort en symbol bildat en vinnande kombination uppgraderas den till ett högre symbolvärde.

De ryska dockorna

Det finns 7 olika ryska dockor i spelet och de är numrerade från 0 till 6 på vinsttavlan. För att vinna måste du få 3, 4 eller 5 likadana dockor på en linje tvärs över hjulen. Alla dockor uppgraderas efter en vinst och docka nummer 0 blir till en spökdocka som är värd 100 gånger din ursprungliga satsning.

Specialsymbol

I spelet finns det bara en specialsymbol men den kan ändra sig och trigga olika bonusar helt själv. Det är Mystery Egg som är symbolen, och den är större och mer färggrann än övriga symboler. Den kan ersätta vilken som av dockorna när den kommer på hjul tre. Detta ägg kan även visa sig som en stjärna, vilket talar om att en överraskningsbonus är på gång. Då öppnar sig ägget och du kan se vad överraskningen är.

Det finns faktiskt en björn som du ska hålla utkik efter och som kan dyka upp i tre skepnader:

  • Scare Bear – uppgraderar den lägsta symbolen på hjulen 1–3 gånger på en rad.
  • Charm Bear – uppgraderar alla symboler en nivå.
  • Dancing Bear – ger sju free spins. Under free spinsen kommer Mystery Egg på hjul tre varje gång.