Arcader

Med detta spel från Thunderkick, har man skapat nostalgi och retro i en perfekt blandning. Syntmusiken i bakgrunden passar perfekt med temat och gör att det bara är att njuta av äventyret, som är ett av de häftigaste på spelmarknaden just nu. Här har vi ett spel, fullpackat av bonusspel, free snurr och expanderande wilds. Naturligtvis hittar vi även sticky wilds, som ger möjligheter till stora vinster. Istället för progressiv jackpott, har man istället infört ett så kallat mysteriespel, vilket aktiveras om man lyckas samla in fem mystiska symboler. Och här finns en multiplikator på hela 6 x vinsterna. Här kan man alltså vinna riktigt stora pengar.

Spelet ser kanske något simpelt ut på ytan, men låt dig inte luras. Soundtracken är välkomponerade och ger en härlig retrokänsla som gör det svårt att inte dras med. När det kommer till vinster blir man inte heller besviken. Återbetalningsprocenten ligger på 96,1 %, vilket är generöst. Dessutom är spelet fulladdat med spännande och anpassade bonusspel, där vinsterna är påtagliga.

Symboler och tema

Under spelets gång möts man av de klassiska symbolerna så som 7:an, klockan och BAR. När det sedan kommer till bonusspel, wild-symboler och mysteriebonus, är det B, W och M du bör hålla koll på.

Lyckas du samla på dig tre stycken bonussymboler, vinner du free spins. Bonusspelet aktiveras genom att du samlar på sig tre stycken myserie-symboler och här kommer du till ett mystery-game som kan generera vinster.

För den som gillar de klassiska arkadspelen man förr i tiden kunde spela runt om i olika gallerior och spelhallar, borde inte ha något ont att säga om Arcader. Thunderkick har återigen lyckats skapa ett spel som ger en perfekt känsla av retro, både vad gäller temat och den teknologiska musiken spelet bjuder på. Du kommer inte ha en tråkig stund när du spelar detta spel.